2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Fokozottabb rendőri ellenőrzést a strandokon!

A rendkívüli meleg hatására a fővárosi strandok telt házzal üzemelnek, a nagy tömeg pedig vonzza a tolvajokat. A fürdőzők nem tudnak folyamatosan az értékeikre figyelni, a törölközővel leterített táska pedig a portyázó bűnözők számára az egyik legkönnyebb préda.

A tolvajok csapatokban érkeznek a fürdőkbe, és a lopások mellett a kikapcsolódni vágyók nyugalmát is rendszeresen zavarják. Viselkedésükkel, randalírozásukkal elűzik a pihenni vágyókat, és a vidékről, külföldről érkező turistákat is.

A fővárosi Jobbik felszólítja a rendőrséget, hogy határozottan lépjen fel az ilyen esetekkel szemben, tartson fokozottabb ellenőrzést a strandok területén és környékén, segítve a tisztességes állampolgárok nyugodt pihenését.

A Jobbik budapesti szervezete üdvözli a rendőrség új, kerékpáros és lovas állományának szolgálatba állítását, ezt a nemzeti radikális párt is támogatta a Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottság ülésén. Azonban felhívjuk a figyelmüket arra, hogy ne csupán a biciklisek szabálytalanságaira, hanem az egyre jobban elszaporodó kerékpár- és egyéb értékek lopásaira is fokozottabban figyeljenek.

Czeglédi János, a Jobbik fővárosi képviselője, a Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottság alelnöke

fotó:mindenkilapja.hu /illusztráció/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek