2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Egyetért a belügyminiszter és a szocialsita képviselő

Egyetért a belügyminiszter és a szocialsita képviselő

A Belügyminisztérium sajtóosztálya az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:
Dr. Steiner Pál szocialista országgyűlési képviselő valótlanságokon alapuló, hazugságokkal tűzdelt írásbeli kérdésére, amelyet 2012. június 25-én, hétfőn sajtótájékoztatón is ismertetett, dr. Pintér Sándor belügyminiszter írásban válaszolt.

A tárca a következőket tartja fontosnak közölni a képviselő kérdésével kapcsolatban:
A belügyminiszter soha nem kezdeményezett olyan megbeszélést, aminek témája a csendőrség újraalakítása lett volna, ilyen kezdeményezés a találkozón sem hangzott el. A beszélgetés célja éppen az volt, hogy a belügyminiszter mindenki előtt, részletekbe menően világossá tegye álláspontját a csendőrségről, mi szerint a csendőrség létrehozását mindig is ellenezte, most is ellenzi, és ellenezni is fogja. A Belügyminisztérium ezért minden ezzel ellentétes sugalmazást, célozgatást, félremagyarázást visszautasít, és provokációnak tekint.
Dr. Pintér Sándor többször kinyilvánította, hogy híve az értelmes vitának, bárkivel szemben szívesen ütközteti érveit álláspontjáról. Dr. Steiner Pál kirohanása azért is érthetetlen, mivel ebben a kérdésben – a csendőrséget nem lehet újjászervezni Magyarországon – a belügyminiszter osztja a szocialista képviselő álláspontját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek