2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Balázs Pali valóra váltotta álmát a Puskás Ferenc Stadionban

Balázs Pali valóra váltotta álmát a Puskás Ferenc Stadionban

Balázs Pali, a romantikus dalok népszerű előadója, a napokban gyermekkori álmát váltotta valóra egy labdarúgó tornán.

–          Néhány napja egy négycsapatos labdarúgó tornán vettem részt a Nemcsák Karcsi által vezetett Színészválogatott csapatával a Puskás Ferenc Stadionban. Nagyon készültünk valamennyien a csapatból e fontos találkozókra, mivel mindig jó meccsek szoktak kikerekedni ilyen alkalommal. A Parlamenti, a Borászok, és az ősi rivális, az Újságírók válogatottja volt az ellenfél. A sorsolásnak köszönhetően első mérkőzésünket az újságírók csapata ellen vívtuk. Nagy küzdelem folyt a pályán, igazi presztízs csata kerekedett ki az összecsapásból. Nagy örömünkre a 2. félidőben két gólt is sikerült rúgnunk, így legyőztük az újságírókat. A döntőben a borászok válogatottja volt az ellenfelünk, akik szívós küzdelmüknek köszönhetően egy nullás hátrányból a maguk javára fordították a meccset, és 3:2- re győztek ellenünk.

A labdarúgás Balázs Pali számára régi szerelem, a mindennapokban kikapcsolódás, szórakozás.

–          Heti rendszerességgel játszunk a színészbarátaimmal egymás között. Ilyenkor mindenki félre teszi a napi feladatit, dolgait, csak foci van. Nagyon pozitív hatással van rám is a játék, mindig sikerül jól elfáradnom, de persze mellette jól fel is töltődnöm. A nyár végén azonban néhány hétig szüneteltetnem kell a focit, mivel az október 13.-án megrendezésre kerülő 15 éves jubileumi gálakoncertemre ki kell zárnom a sérülésveszélyt, hogy a Stefánia Palotában együtt ünnepelhessek közönségemmel.  Régi álmom vált valóra ezzel a két meccsel, mivel már még gyermekként is arról álmodoztam, egyszer pályára léphetek a régi nevén még Népstadionban, ott ahol számos magyar és világsztár labdarúgó feledhetetlen élmény nyújtott a foci szerelmeseinek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek