2024. 08. 21. szerda

Sámuel, Hajna
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Jobbik: Gyurcsány kötelet érdemelne, nem fórumot

 

Kedden ismét a betelepített fészekrakókról elhíresült miskolci Avas lakótelepre látogatott Gyurcsány Ferenc, hogy lakossági fórumon mutassa be a lakótelepek rehabilitációjára vonatkozó törvényjavaslatát. A Jobbik sajtótájékoztatón adott hangot véleményének, mely szerint Gyurcsány Ferenc nem lakossági fórumot érdemelne, hanem kötelet.

Szegedi Márton, a Jobbik miskolci elnök-frakcióvezetője szerint elfogadhatatlan az, hogy Gyurcsány egy éven belül immár másodszor riogatja erkölcsi hullájával a miskolciakat. A jelenség ugyanakkor -fogalmazott Szegedi – igazodik a „demokratikus szocialisták” elmúlt 22 éves gyakorlatához: emberek ezrein gázolnak át kormányzati szerepben, hogy aztán ellenzékben, amikor esélyük sincs rá, megmondják az általuk előidézett probléma megoldását. A politikus elmondta azt is, Gyurcsány Ferencnek nem egy politikai szekta vezetőjeként, hanem kormányfőként kellett volna tennie az Avasért, akkor azonban saját bevallása szerint sem tett mást, mint hazudott reggel délben és este. Az ilyen társaság a Jobbik Magyarországán nem lakossági fórumot érdemelne, hanem kötelet! – hangsúlyozta a radikális képviselő.

Jakab Péter, a Jobbik B-A-Z megyei és miskolci alelnöke azt kifogásolta, hogy a DK törvényjavaslata nem tartalmazza a beköltöztetett fészekrakók azonnali kitelepítését, Gyurcsány Ferenc és miskolci kiszolgálói felelősségre vonását, valamint a megkárosított lakók haladéktalan kártérítését a volt miniszterelnök vagyonának a terhére.
A képviselő emlékeztetett arra is, hogy a Jobbik a városi közgyűlés múlt heti ülésén javaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy a fészekrakókat legkésőbb októberig kiköltöztessék az Avasról. „Érdekes módon, az Avas problémáira a szavak szintjén oly érzékeny MSZP és DK képviselői nemhogy nem szavazták meg a javaslatunkat, de még a vitán sem voltak hajlandóak részt venni, ami jelzi, hogy az Avas számukra nem egy megoldandó feladat, hanem csupán egy olcsó marketing.” – vonta le a következtetést Jakab Péter.

„Gyurcsány Ferencet csak akkor tudnám lelkesen fogadni, ha rabszíjon vezetnék végig a városon, szembesítve azzal a pusztítással, amit maga után hagyott!” Ezt már Miklós Árpád, a Jobbik megyei alelnöke, önkormányzati képviselője mondta. Véleménye szerint ma Magyarországon mindenki felelősséggel tartozik az elvégzett munkáért az iskolaigazgatótól kezdve a bolti eladóig, egyedül a politikus a kivétel. Miklós Árpád szerint Gyurcsány újabb miskolci haknija jelzi az elszámoltatás teljes hiányát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

127554
Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében Még hogy nem vállalkozó kedvűek a magyar fiatal…

További cikkek