2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Miskolci Nyár 2012- Sportosan

 

Új rendezvénnyel bővül Miskolc nyári programkínálata. Június 30. és július 1. napokon, majd az azt követő hétvégén, július 6-7-8-án első alkalommal rendezik meg

a Miskolci Nyár 2012 – Sport, zene, szórakozás elnevezésű

egész napos programsorozat a Kemény Dénes Városi Sportuszoda előtti parkolóban.
A több napos esemény középpontjában a sport és a tartalmas kikapcsolódás áll. A rendezvény arcai a miskolci kötődésű Deák Bárdos Mihály olimpikon birkózó és a többszörös olimpiai bajnok vízilabdázó Biros Péter lesznek.

A sportprogramok természetesen kapcsolódnak a 2012. évi Londoni Olimpiához és a Foci EB-hez. Magyarország egyik legnagyobb hagyományokkal és a legtöbb résztvevővel rendelkező szabadidősport eseménye az Ötpróba program, melynek keretében gyalogtúra, futás, kerékpározás, úszás és triatlon versenyszámokban indulhatnak a csapatok. A résztvevők a teljesítéseik szerint pontokat kapnak, amelyek ajándéktárgyakra válthatók. Ez lesz az EDF-DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 miskolci utolsó állomása, ahol 1 főt sorsolunk a Londoni Olimpiára nézőnek. A sorsolásra azon próbázók esélyesek, akiknek a kártyáján minimum 10 pont van, és minden próbafajtából van legalább 1 pontja. Valamint a 3 napos hétvégén legalább egy számot teljesít, és jelen van a sorsoláson is. Részletek olvashatók a www.kisgalya.hu honlapon.

Az Ötpróbán kívül, a nyár szellemében strandröplabda és strandfoci bajnokságot is rendezünk, melyhez a parkolóban egzotikus hangulatot idéző homokos pálya kerül kialakításra. Az első hétvégén a strandfoci bajnokság eredményhirdetése után együtt szurkolhatunk az EB döntős csapatoknak is. A második hétvégén a homok a röplabdásoké, három napon keresztül mérhetik össze tudásukat a kétfős csapatok. A rendezvény utolsó napján a vegyes párosoké és a családi-baráti mixeké a pálya. Értékes, a Decathlon által felajánlott nyereményekért küzdhetnek.

A legkisebbekre és a gyermekes családokra is gondoltak a szervezők: rengeteg izgalmas és szórakoztató családi és gyermekprogramokkal is készülnek. A kicsiket a Manó Manufaktúra programjai és Panni bohóc várja, de lesz családi vetélkedő, zumba, aerobic, cheerleading bemutató, a kisebbeknek gólrúgó verseny, táncos divat show műsor, hastáncbemutató, karate bemutatók, kutya ügyességi és szépségverseny is, illetve látványos bemutatókkal (kerékpár, tánc, tűzzsonglőr) szórakoztatja majd a rendezvény látogatóit a Factory Aréna. Az első hétvégén DVTK shop is kitelepül a helyszínre.

Az aktív mozgás mellett persze a közkedvelt zenekarok sem hiányoznak, fellép majd a Paddy and the Rats, a Czemende, a Bohemian Betyars, a Ritmiklift, a The Carbonfools és a Compact Disco, de bemutatkoznak miskolci zenekarok és a Miskolc Hangja vetélkedő győztesei is. Július 7-én, szombaton a koncertek után video discoval is lazíthatnak a jelenlevők.

Garantált mediterrán hangulat, változatos programok, kényelmes napozóágyak és ingyenes koncertek várják a látogatókat.

A Samsung „SMART Ponttal a gyermekekért” jótékonysági pontgyűjtő program keretében július 7-én, szombaton ellátogat a rendezvényre és közösen gyűjthetjük a pontokat, mely akár 5 millió forintot jelenthet a város gyermekeinek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek