2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

„Írjunk: a békéért!”

A „Kor-Társaink” programsorozat részeként a SZÉSE Egyesület pályázati felhívást hirdet minden 55. életévüket betöltött személyhez, akik ambíciót éreznek saját prózai művek alkotására. Minden irodalmi művel pályázni lehet: vers, novella, tárcanovella, mese, napló, karcolat, … Tematikus megkötés nincs. Egy szerző legfeljebb 3 alkotást küldhet be.

„Március 3-a a Békéért küzdő Írók Világnapja, ennek szellemében a béke fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet és emlékezni azokra, akik ezt tették.”

Olyan műveket fogadunk el, amelyek eddig még nem jelentek meg nyomtatásban.
A szerző felelősséget vállal, hogy a beküldött pályamű saját szellemi terméke.
A pályázókat kérjük, hogy a beküldött e-mailben tüntessék fel a pályamű címét, a szerző nevét (írói nevét) és elérhetőségeit. Az alkotásokat 2012. május 15-től június 25-ig Word formátumban kérjük beküldeni az Egyesület e-mail címére: szigetese@gmail.com vagy postai úton: 2017 Pócsmegyer Jegenye utca 3.

A beérkezett alkotások felolvasásra kerülnek egy író – olvasó találkozón, szellemi műhely keretében. Továbbá a legszebb gondolatot idézet formájában üdvözlőkártyán tesszük közzé nyomtatásban. Az idézet kiválasztásáról 3 tagú zsűri dönt.

Fontosnak tartjuk az idősek gondolatainak megértését és tiszteletét, így közvetítését is!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek