2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Balaton Sound – Hatodszorra is nagyot szól majd!i

Július 11-15 között hatodjára kerül megrendezésre Zamárdiban a zene és a Balaton imádóinak kedvenc fesztiválja a Balaton Sound. A fellépők nevei mellett más újdonságról is gondoskodtak a szervezők, idén lesz 0. nap is a Soundon.

A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Balaton Sound mára beépült a köztudatba, ha július akkor Balaton part, így a Volt után és a Sziget előtt csobbanhatunk egy nagyot két buli között. Idehaza és külföldön is befutott a fesztivál, neve már egybe forrt a legnagyobb nyári bulik egyikével, és minden évben egyre színesebb a paletta. A Balaton Sound a régió legjelentősebb turisztikai eseménye, ami nem meglepő, hiszen az álomszép környezetben felépülő fesztiválon az elmúlt időszakban a legjelentősebb zenekarok és DJ-k léptek színpadra, a szervezők folytatva a hagyományokat, idén is kitettek magukért.

Az eddig bejelentett nevek között több elektronikus zenei etalont láthatunk. Érkezik idén David Guetta és Carl Cox, akik jóformán a Sound nagyöregjeinek számítanak. Jön Paul Kalkbrenner is aki, a tavaly előtti fesztiválon kimerítette a Burn Aréna tűrő képességét, és azok nagyörömére, akik lemaradtak akkor, és persze azokéra is akik nem, idén is jön a német dj, ráadásul öccse Fritz Kalkbrenner is vele tart, szóval a tecnho rajongók készülhetnek, hiszen júliusban itt a Zamárdi Calling. Szintén nem először lép fel Armin van Buuren, és idén is érkezik hozzánk a Sweedish House Mafia egyik tagja, most a görög felmenőkkel rendelkező Steve Angello tartja majd a frontot, így a formáció mindhárom sztár dj-e  megfordult két év alatt a fesztiválon.  

Először érkezik a Soundra a szemtelenül fiatal svéd dj, Avicii, aki egyik pillanatról a másikra küzdötte be magát a legnépszerűbb előadók közé, két legismertebb száma a Bromance és a Levels biztosan nagyot szól majd. Szintén Sound-újonc Tine Tempah, a brit rapper és honfitársa Example, aki az elektronika felől közelíti meg a hip-hopot, igazán egyedi hangzásvilágot teremtve ezzel. Ellátogat hozzánk idén Dizzie Rascal is, akinek közkedvelt számaira (Bonkers, Dance wiv me) eddig is nagyot buliztak a fesztiválozók.

Érkezik még a holland Nicky Romero és a nulladik napon Grammy-díjas Afrojack, akire már évek óta nagyon vártak a Soundra látogatók. A nulladik nap másik zenei csmegéje Ákos lesz, aki több generációt varázsolt el számaival és népszerűsége a kezdetek óta töretlen. A francia sztár dj-ket pedig nem csak David Guetta képviesli idén, hanem Martin Solveig igazán bulizós slágerei, többeközt a Hello is élőben csendülnek fel.

A szervezők ígérete szerint további híres zenekar és világsztár DJ nevével bővül a Balaton Sound idén is világszínvonalú programja, amikről a honlapon vagy a Facebook oldalon értesülhetnek a rajongók. A fesztiválra napijegyek és bérletek is kaphatók, és VIP-jegyket is vásárolhatunk, ha az igazán kényelmes és színvonalas fesztiválozás hívei vagyunk, és a sorba állást sem viseljük jól.

Csabai Tünde

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…