2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Család és Hivatás Klub júniusban

Ingyenes előadássorozat a Holdam udvarban (nem csak) anyukáknak –

A miskolci Holdam Egyesület és a Miladies Kft. közösen indította útjára a Család és Hivatás Klub című programsorozatot. A kezdeményezés célja a Miskolcon és környékén élő nők támogatása a sikeres álláskeresésben, illetve zökkenőmentessé tenni a munkába való visszatérést a GYES, illetve a GYED időszaka után. Segítséget kívánunk nyújtani a munkahelyek megőrzésében, valamint kiemelt figyelmet fordítunk a női vállalkozók támogatására – legyen szó már működő tevékenységről vagy egy éppen formálódó ötlet megvalósításáról.



A Család és Hivatás Klub egy olyan előadássorozat, amely többek között az alábbi témákkal foglalkozik: munkaügyi, munkajogi kérdések, egy vállalkozás beindításának jogi lépései, a GYES és GYED ideje alatt igényelhető támogatások.

A Holdam udvarban megrendezésre kerülő Klub havi rendszerességgel vizsgálja meg a főbb területeket egy-egy szakértő segítségével, aki választ ad a résztvevők előzetesen feltett kérdéseire is, így lehetőség nyílik a személyre szabott tanácsadásra.

A júniusi előadás témája: Tippek, tanácsok a munka világába visszatérő anyukák számára

Időpontja: 2012. június 13. (szerda) 17.00

Helyszíne: Holdam Udvar, 3530 Miskolc, Széchenyi u. 19. (a Weidlich-udvarban)

A rendezvény ingyenes, a programokra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…