2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Horgászhelyet kerestek, de fémet találtak

Azt mondták horgászhelyet kerestek azok a tolvajok, akik egy telephelyről vas és alumínium darabokat tulajdonítottak el.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint vas és alumínium darabokat tulajdonítottak el.

A rendőrjárőr a helyszínre érkezve a bejelentőtől megtudta, hogy az asszony éppen Kesznyéten irányából közlekedett autójával Girincs felé, amikor arra lett figyelmes, hogy a családja tulajdonában lévő telephely hátsó bejáratán két férfi megpakolt kerékpárral jön ki.

A kétkerekűek vas és alumínium darabokkal voltak megpakolva, nem messze egy harmadik férfi pedig gyalogosan őgyelgett a földúton.  Az asszony számon kérte a két férfitől, hogy milyen jogon mentek be a területre. A kerékpárosok azonban nem voltak hajlandók válaszolni, hanem szó nélkül elkerekeztek.

Az elsődleges helyszíni szemle és nyomkutatást követően a járőrök megkezdték a feltételezett elkövetők felkutatását. A második helyszínen együtt igazoltatták a rendőrök a három férfit, akik meghallgatásuk során egymásnak is ellentmondóan nyilatkoztak a kérdéses cselekményről. Kis idő elteltével azonban beismerték, hogy jártak a környéken. Elmondták, hogy éppen horgászhelyet kerestek, amikor egy bozótos területen a fémdarabokra találtak. A nyomkutatás azonban megcáfolni látszott a három férfi teóriáját.

Ezért a járőrök mindhármukat előállították, velük szemben lopás miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…