2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Térfigyelő „kék szemek” – eredményes a térfigyelő szolgálat Tiszaújvárosban

Térfigyelő „kék szemek” – eredményes a térfigyelő szolgálat Tiszaújvárosban

Tiszaújvárosban ebben az esztendőben négy bűncselekmény és két szabálysértés felderítésénél játszottak döntő szerepet a térfigyelő kamerák. Mondhatni Tiszaújváros „szemei” könnyedén leleplezik a jogsértőket.
A napokban a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság térfigyelő szolgálatot ellátó rendőre észlelte, hogy három férfi összeverekedett egymással. Az esetről azonnal értesítette a közterületi szolgálatban lévő járőröket. A garázdák közül kettőt könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba, harmadik társukat pedig előállították a rendőrkapitányságra. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság miatt indított eljárást az ügyben.

A „város szeme”

Tiszaújvárosban a térfigyelő rendszer 2005. óta üzemel, mára már 15 kamerával. A rendszer preventív jellege többek között abból is leszűrhető, hogy a kezelők által jelzett cselekmények megelőzése vagy megszakítása minden esetben sikeres volt, mivel közvetlenül az észlelés után rendőrök megjelentek a helyszínen, és megtették a szükséges intézkedéseket.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek