2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Kutatás-fejlesztés-innováció a logisztikában

Kutatás-fejlesztés-innováció, katasztrófalogisztika, hangvezérelt rendszerek, hazai és külföldi partnerek, távdiagnisztizálás GSM hálózaton keresztül, vállalati kommunikáció… – számos, nemzetközi szinten is újdonságnak számító kutatásról, fejlesztésről, együttműködésről is szó lesz május 24-én, csütörtökön a Miskolci Egyetem Anyagmozgatási és Logisztikai Tanszéke alapításának 60. jubileumát ünneplő, valamint 25-én, pénteken a TÁMOP 3-as Kiválósági Központja Mechatronikai és Logisztikai Disszeminációs Konferenciáján a miskolci City Hotelben.
Az innovációs eredmények felsorakoztatása okán is kiemelkedő szakmai találkozón egyebek közt olyan vállalatok képviseltetik magukat, mint a Wentech I.C. Ltd., az Audi Hungaria Motor Ltd., a Direct-Line Ltd., a Gamma-Digital Ltd. vagy a Claas Hungaria Ltd., miként több külföldi, köztük négy németországi, a jelenleg is zajló kutatásokban partner egyetem.

Míg az első napon a tanszék jelentős ipari és nemzetközi kapcsolatairól adnak számot, addig a második napon konkrét, más, a bölcsészet-, a gazdaság- vagy a jogtudományt is érintő, aktív kutatásokról, konkrét eredményekről számolnak be a szakemberek.

A második nap programját csatolva küldöm szíves felhasználásra.

A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai, illetve Bölcsészettudományi Karának rendezvényét „A felsőoktatás minőségének javítása kiválósági központok fejlesztésére alapozva a Miskolci Egyetem stratégiai kutatási területein” (TÁMOP-4.2.1.B-10/2/KONV-2010-0001) című projekt támogatja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…