2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „High-tech bűnözés napjainkban” – Ünnepélyes tanúsítvány átadás

„High-tech bűnözés napjainkban” – Ünnepélyes tanúsítvány átadás

 

A Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közös szervezésében indított „High-tech bűnözés napjainkban” című  bűnmegelőzési szabadegyetemi képzés 2012. május 9-én véget ért. A szerevezők a programzáró tanúsítvány átadására tisztelettel meghívják az érdeklődő szerkesztőségek munkatársait.



A március 28. és május 9. között lezajlott előadássorozaton alkalmanként közel 200-an vettek részt, a vizsgatesztet eredményesen kitöltő hallgatók „jutalma” a részvételt igazoló certifikáció.

Az okmányt azok vehetik át ünnepélyes keretek között, akik a szabadegyetemen legalább három alkalommal megjelentek és a záró tesztlapot sikeresen kitöltötték.

A certifikáció átadására a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központjának Miskolc-termében kerül sor 2012. május 23-án 15.00 órai kezdettel.

A tanúsítványt átadja: Prof. Dr. Stipta István, rektor-helyettes

Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei főkapitány

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek