2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Garázskár – Elfogás a kazincbarcikai garázssoron

Bosszantó lopássorozatnak vetettek végett a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói. A napokban több garázst is feltörtek a városban, az elkövetők sokszor nagyobb rongálási kárt okoztak a sértetteknek, mint amennyit az eltulajdonított tárgyak értek.
Az elmúlt hetekben több bejelentés is érkezett a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, miszerint garázsokat törtek fel, ahonnan különböző értékeket vittek el az akkor még ismeretlen tettesek. A bűncselekmények elkövetése során a tolvajok barbár módon feltörték a garázsajtókat, majd vittek onnan mindent, amit csak tudtak. Előfordult olyan is, amikor csak rongálási kárt okoztak, mivel értékek híján elvinni nem tudtak semmit. Más esetben pedig elloptak egy körülbelül 10 000 forint értékű barkács gépet és maguk után hagytak majd 100 000 forintos kárt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói értékelték a kapott és beszerzett információkat, amelyek alapján beazonosították a lehetséges elkövetőket. Ennek alapján figyelőszolgálatot láttak el a rendőrök, aminek a napokban meg is lett az eredménye. A tolvajpárost az alsóvárosi garázssoron érték tetten, akik kihallgatásuk során egy tucat garázsbetörést ismertek be. A gyanúsítottaknál tartott hatósági házkutatások során a bűncselekményekből származó alkalmatosságokat, szerszámgépeket és egyéb értékeket lefoglalt a rendőrség.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két kazincbarcikai, eddig még büntetlen előéletű férfival szemben.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek