2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Ma, még utoljára!

Egyesületünk a Miskolc Város Hangja Énekes Tehetségkutató Verseny megrendezésére készül, a miskolci Gárdonyi Géza Művelődési Házban.

Miért pont itt?

Történetünk közel 40 éves múltra tekint vissza, amikor is Miskolc szélén egy épületben hétről – hétre összegyűltek és örömzenéltek a miskolci fiatalok. Azóta már közülük jó néhányat (EDDA, P.Mobil, Mini, stb.) Magyarország zenei ikonjaiként ismerünk és szeretünk. Ez a helyszín nem más, mint Miskolc régi zenei fellegvára, a Bárczay Kúria, vagy ismertebb nevén a Gárdonyi Művelődési Ház, melyben most 2012 -ben újra életre kel a pop és a rock egy énekes tehetségkutató verseny keretein belül, annak érdekében, hogy hátha ismét új, meghatározó zenészekkel gazdagodhat Miskolc városa.

Ennek szellemében kerül megrendezésre a Miskolc Város Hangja háromfordulós énekzenei tehetségkutató verseny, hogy megtaláljon, felkaroljon és lehetőséget adjon egy hétköznapi hősnek arra, hogy egy egész városnyi embernek megmutassa tehetségét. A rendezvény rövid bemutatását és leírását csatoltam.

Kérjük, tekintse meg a www.varoshangja.hu, www.facebook.com/varoshangja oldalakat, és alább felsorolt médiamegjelenéseket, ahol versenyünk részleteiről bővebben tájékozódhat!
http://www.minap.hu/mivid.php?ext.a32990

http://www.miskolcihirek.com/newshirek/varos-hangja-enekes-tehetsegkutato-verseny/

http://minap.hu/news.php?extend.52492.23

http://www.royalmagazin.hu/kultura/kultura/13094-varos-hangja

http://www.youtube.com/watch?v=RIx20jWW-VE

Ma van az utolsó jelentkezési nap! Ha meg szeretnéd méretni magad, ne szalaszd el a lehetőséget!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…