2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Éltető Daniella: Győzelem a német K-1 bajnokságban is!

Éltető Daniella: Győzelem a német K-1 bajnokságban is!

Kiütéssel nyert „A Gép” Herbornban

A német K-1 bajnokság kupáját is elnyerte Éltető Daniella. A tokaji harcos -60 kilogrammban Chrisoula Lala-t verte technikai KO-val. A herborni viadalon a második menet elejére harmadszor is padlóra küldte ellenfelét Daniella, így a mérkőzésvezető nem engedte tovább a küzdelmet.



Súlycsoportjában ugyan csak egy ellenfele volt a Tokaji Amazonnak, de Daniella nem állt meg ennyi meccsnél, ha már Németországig utazott újabb kupájáért.
– Lehetőségem nyílt még a felnőtt +65kg-os súlycsoportban is küzdeni egyet, a szintén német 75 kg-os Nina Kirsteinnel, kinek az edzője már a menet vége előtt bedobta a törülközőt – mondta Daniella, aki így két diadalt zsebelt be Harbornban.

A Gép ezúttal sem kap időt a pihenésre, a tervek szerint a hétvégén már a szegedi Kick-boksz világkupán lét kötelek közé, ahol már tavaly is diadalmaskodott.

Fotó: Daniella és Isa Akkus, a WFMC elnöke

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…