2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Önkéntesek jelentkezését várjuk Szentléleken

Önkéntesek jelentkezését várjuk Szentléleken

A miskolci Csatárlánc önkéntes csoport (régészek és építészek közreműködésével) régészeti feltárást és műemléki állagvédelmi munkálatokat szervez a Miskolc közelében fekvő szentléleki pálos kolostorrom megmentése érdekében. A helyszíni munkálatok május 16-án kezdődnek. A szeptemberig tartó munkákhoz önkéntesek, önkéntes csoportok (cégek és magánszemélyek) jelentkezését várjuk.

A város zajától távol eső, vadregényes környezetben szervezett önkéntes munka kiváló lehetőség a munkahelyi csapatok belső kohéziójának erősítésére, az együttműködés fejlesztésére és a csapathatékonyság növelésére. És nem utolsó sorban kiváló alkalom arra is, hogy egy-egy cég aktívan részt vállaljon a társadalmi felelősségvállalásban, azzal, hogy hozzájárul egy pusztulásra ítélt műemlék megmentéséhez, megőrzéséhez.    

Nemre és korra való tekintet nélkül várjuk az önkénteseket. Mindenki számára találunk ügyességének és teherbírásának megfelelő munkát.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…