2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

A Miskolczi Vásáron a Miskolc Belvárosi Gazdaságfejlesztési Klaszter

A 2012. május 6-i Miskolczi Vásáron a B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alapította Miskolc Belvárosi Gazdaságfejlesztési Klaszter is részt vesz.
2011-ben alapította a BOKIK Nonprofit Szolgáltató Kft. 14 taggal és 3 támogató szervezettel a Miskolc Belvárosi Gazdaságfejlesztő Klasztert, melynek legfőbb célja a főutca élénkítése, és hogy ismét elinduljon egy kis pezsgés Miskolc belvárosában. A klaszter támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alaptól, melyet céljai elérése érdekében különböző akciókhoz használ fel. A folyamatosan bővülő klaszter így a pénzügyi segítséggel többek között szabadtéri rendezvényeket szervez, ahol a klaszter tagjai és helyi kereskedők saját, magyar termékeiket árusítják majd. Az első ilyen Vásár 2012. május 6-án kerül megrendezésre a Régiségvásárral és a Magyar Portékák Vásárával együtt.

A rendezvény azonban nem csupán egy „vásár”. A „Gasztronómiai tér”-en a kilátogatók ételt-italt vásárolhatnak majd, a Miskolci Veterán Autóklub kiállítását is megtekinthetik majd, valamint a színpadon fellépők szórakoztatják majd az érdeklődőket, és gyermekek számára is lehetőség nyílik majd egy kis szórakozásra.

Reméljük, hogy a rendezvény elnyeri az odalátogatók tetszését, és a jövőben bővül majd az érdeklődők köre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek