2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Miskolc üzenete Kassának- A nagy futás

A Kossuth Rádió hírnöke, Náray Balázs 2012. május 5-én futva viszi, Kassa – Európa 2013-as kulturális főváros – polgármesterének Richard Rasinak, Miskolc város és a Kossuth Rádió üzenetét. A rádió munkatársa, 2012. május 4-én, 10 órakor egy különleges startpisztoly hangjára, az Avasi harangtorony hangjátékára indul útnak a miskolci Városháza elől. Náray Balázst az első kilométeren elkíséri Dr. Kriza Ákos polgármester, Pfliegler Péter alpolgármester, Kiss Gábor alpolgármester, Katona Ferenc önkormányzati képviselő, Jónás István a Magyar Rádió nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Pásztor Zoltán Magyar Rádió nonprofit Zrt. tartalom-innovációs managere, Nagy György András a Kossuth Rádió programszerkesztője. Becze Szilvia, a Bartók Rádió programszerkesztője és műsorvezetője valamint számos kisiskolás.
A futás tervezett útvonala Miskolc városán belül:
Városháza (Városház tér 8.) – Széchenyi utca (sétáló utca) végig a villamos útvonala mellett – Bajcsy-Zs. u 15. (MR6 A régió rádiója miskolci stúdiója) – Baross Gábor u. – József A. u. – Zsolcai kapun keresztül a körforgalomnál hagyja el a futó csapat a várost.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…