2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Éhes tolvaj szalonnával álmodik – Sikeres felderítés Tiszakesziben

Éhes tolvaj szalonnával álmodik – Sikeres felderítés Tiszakesziben

A napokban egy tiszakeszi férfi szalonnát kínált eladásra egy szintén helyi asszony részére, aki gyanút fogott az áru eredetét illetően, s nem vásárolt belőle. A nőnek ugyanis eszébe jutott, hogy földije tart otthon efféle hentesárut, így elment hozzá, hogy megkérdezze nem hiányzik-e valami a spájzból.

Az asszony a férfi feleségét találta otthon, aki azonnal ellenőrizte értékeiket, így kiderült hat oldal füstölt szalonna eltűnt a melléképületből. A sértett másnap értesítette a helyi polgárőrséget, akik rögtön bejelentést tettek a Mezőcsáti Rendőrőrsre. A járőrök ezt követően a vélt elkövető lakásához mentek, ahol a férfi elszámoltatása során ellentmondásba keveredett, majd beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az éléskamra kifosztóját előállították a Mezőcsáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a tolvajjal szemben.

A Rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy az utcán kínált rendkívül kedvező árú különböző termékek felvetik annak a lehetőségét, hogy azok bűncselekményből származhatnak. Éppen ezért nem célszerű a közterületeken eladásra kínált bizonytalan eredetű árucikkeket megvásárolni. Amennyiben felmerül annak a gyanúja, hogy lopott holmit akarnak eladni, értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható segélyhívó számokon a 107-en vagy a 112-ön.

A Tiszaújváros Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek