2024. 07. 28. vasárnap

Szabolcs
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

A rendőrök is védték a kapukat a meccs előtt Miskolcon

A rendőrség megfelelő erővel biztosította a DVTK labdarugó csapat legutóbbi hazai mérkőzését. A Paks FC ellen folytatott viadalra több ezer szurkoló látogatott el. Az intenzív érdeklődés ellenére nagyobb rendbontás nélkül zárult a sportesemény. Voltak olyan esetek azonban, amikor a rendőröknek intézkedniük kellett.

A mérkőzés rendőrségi mérlege:

A Miskolci Rendőrkapitányság a mérkőzést megelőzően, akárcsak máskor most is bombakutatást végzett, ami negatív eredménnyel zárult.

Egy tucat szurkoló nem láthatta a meccset, mivel ittasságuk mértéke miatt a rendezők nem engedték be őket a stadionba. Az erre utaló tilalom szerepel egyebekben a belépőjegyen is.

Rendbontás miatt vettek szabálysértési őrizetbe egy 29 éves miskolci férfit, aki a lelátón tanúsított viselkedésével vívta ki a rendőrök figyelmét. Két sörrel telt poharat dobott a szurkolók elől elzárt területre. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított férfi beismerte tettét. A mérkőzés alatt pedig két drukkert kellett kikísérni a rendezőknek, mivel a tiltás ellenére dohányoztak a lelátón.

A rendezvény biztosításával összefüggésben más rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel. A Miskolci Rendőrkapitányság a jövőt tekintve is fokozott figyelmet fordít a hasonló jellegű rendezvényekre, annak érdekében, hogy biztosítsa a lakosság, valamint a városba látogatók nyugodt körülmények között történő kikapcsolódását, szórakozását.

Visszajátszás

Mint ismert a korábban megrendezett hazai futballmérkőzést követően bedobta a mellette elhaladó busz ablakát bedobta egy miskolci férfi. A Miskolci Rendőrkapitányság rongálás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, továbbá őrizetbe vétele mellet, gyorsított eljárásban bíróság elé állította. A taláros testület a kár teljes megtérítésére kötelezte a rongálót.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek