2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Kortalan kilencvenesek

Egymás után két barcikai szépkorú is a 90. születésnapját ünnepelte.

Egyenként 20-20 évet könnyedén letagadhatnának azok a hölgyek, akiket Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselője otthonában köszöntött a jeles nap kapcsán. Gyönyörű mosolygós arc és optimista életszemlélet – többek között ez is közös a két születésnaposban, azonkívül hogy egészségben és boldogságban megélték ezt a szép kort.
Baur László Ferencné a belvárosban él, születésnapja alkalmából Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere köszöntötte, majd átadta a magyar kormány oklevelét. Az öt unokával és tizenkét dédunokával büszkélkedő Kati néni az egykori városi tanácson dolgozott adminisztrátorként, majd később portásként. Bevallása szerint azt, hogy egészségben megélte e szép kort elsősorban vidám természetének köszönheti.
A Muskátli Nyugdíjasházban is 90-es számmal díszített szülinapi torta várta a vendégeket, no és a rendkívül mosolygós ünnepelt, Kis Péterné. Ibolya néni évtizedeken át Bánhorvátihoz kötődött, plébános férje mellett ott volt kántor. Négy éve költözött Kazincbarcikára. Születésnapján Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere, Pásztor László, a választókörzet önkormányzati képviselője és Légrádi István, az üzemeltető Timpanon Kft. munkatársa köszöntötte fel Ibolya nénit, majd egy pezsgős koccintással pecsételték meg a különleges születésnapot.

Képforrás: O Pont fotó / Pálinkó Gábor

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek