2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Virtuális világ: „High-tech bűnözés” napjainkban

Bűnmegelőzési Szabadegyetem a Miskolci Egyetemen
Főként a csúcstechnológiai, számítógépes bűncselekmények kerülnek terítékre azon a négy alkalomból álló előadássorozaton, amely a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja közös szervezésében kerül megrendezésre március 28-ától kezdődően.
A Bűnmegelőzési Szabadegyetem keretén belül tartandó programok alkalmával neves, az adott szakterülettel foglalkozó előadók különböző megközelítésből mutatják be az érintett problématerületet.
Az előadások kéthetente kerülnek megrendezésre:
•    2012. március 28.       Számítógépes bűnözés, jogi háttér, támadások
•    2012. április 11.          Bankbiztonság, adatvédelem
•    2012. április 25.          Torrentháború
•    2012. május 09.          Számítógépes nyomozások, felderítési módszerek
Az előadók között szerepel egyetemi oktató, bankbiztonsági vezető, a Nemzeti Adó és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóság Központi Nyomozó Főosztály, Információtechnológiai Osztályának, valamint az ORFK Nemzeti Nyomozó Iroda Csúcstechnológiai Bűnözés Elleni Osztályának képviselője is.
A hallgatóknak lehetőségük lesz saját álláspontjuk kinyilvánítására, illetve kérdések feltételére is.
Az előadássorozaton a részvétel ingyenes, melyet a program támogatója, a Szinva Net Informatikai Kft. tesz lehetővé. Munkatársaik gyakorlati bemutatóval és tanácsadással is rendelkezésre fognak állni az utolsó előadást követően.
A szabadegyetem 2012 őszén újabb érdekes előadásokkal várja majd az érdeklődőket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…