2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Pénteki balsors: egy könnyű és egy súlyos sérült Ózdon

Az elmúlt hét utolsó munkanapján, este fél hétkor tért le járművével az útról és csapódott villanyoszlopnak egy 21 éves férfi. A baleset során a járművezető súlyos, életveszélyes, 25 éves utasa pedig könnyű sérüléseket szenvedett.


Február 24-én este fél hétkor a 25-ös számú főútvonal 74-es kilométer-szelvényében egy Ózdról Center irányába közlekedő személyautó 21 éves sofőrje nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, így az úttestről járművével lehaladt és egy beton villanyoszlopnak ütközött.

A baleset során a járművezetőt a helyszínre érkező ózdi tűzoltók segítségével sikerült az autóból kimenteni, sérülései az elsődleges vélemények szerint súlyos, életveszélyesek. Az autóban utasként tartózkodó 25 éves férfi könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet.

Információs háttér:

Az Ózdi Rendőrkapitányság a balesettel kapcsolatosan is felhívja a lakosság figyelmét, hogy a közúti közlekedés szabályait maradéktalanul tartsuk be, kiemelt figyelemmel a gépjármű sebességének megválasztására!

A beköszöntő melegebb időjárás miatt a figyelmünk lanyhulhat, stressztűrő-képességünk is alacsonyabb, így legyünk türelmesebbek, toleránsak embertársainkkal a közlekedésünk során is.

A nagyobb sebesség még egy-két száz kilométeres távolságban sem jelent 5-10 percnél rövidebb utat! Járjunk inkább lassan, hogy tovább érjünk!

Higgyük el, nem az a legény a gáton, aki tudja nyomni a gázt, hanem aki időben tud megállni!

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek