2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Megkerült a lopott laptop – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Megkerült a lopott laptop – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt napokban többek között fa-, és benzintolvajokat, illetve más elkövetőket is sikerült elfogniuk a rendőröknek.

A lépcsőházban volt a lopott laptop

Mondhatni egy entert sem tudtak leütni azok a laptop tolvajok, akiket rövid idő alatt fogtak el Tiszaújvárosban. A napokban egy tiszaújvárosi középiskola kollégiumi igazgatója telefonon tett bejelentést a rendőrségre, mivel az egyik tanuló szobájából eltulajdonítottak egy laptopot annak tartozékaival együtt. A szolgálatban lévő járőrök alapos adatgyűjtése során hamar kiderült a lopás előtt nem sokkal három ismeretlen fiatalember járt az intézményben, s egyiküket sikerült beazonosítani. Amikor az egyenruhások megjelentek a feltételezett elkövető otthonánál.

A lépcsőház ellenőrzése során a járőrök megtalálták az ellopott eszközöket. A fiatal fiúk elfogásukkor még tagadták a bűncselekmény elkövetését, a gyanúsítottkénti kihallgatásuk során azonban már beismerő vallomást tettek. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a három fiatalkorú elkövetővel szemben.


Rönkre vágták az erdőt

Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei a Baktakék és Fancsal közötti útszakaszon vontak ellenőrzés alá egy rönkfával megrakott pótkocsis tehergépkocsit. A jármű sofőrje nem tudta hitelt érdemlően igazolni a rakomány eredetét. A rendőrségre előállított férfi többek között elmondta, hogy ismerősétől vásárolta a fát, amit Pamlény külterületén termelték ki. Az illegális favágókat a nyomozóknak sikerült beazonosítaniuk, akikkel szemben az Encsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást.

A napokban betörtek egy prügyi családi házba, ahonnan az elkövető gázkonvektort, gáztűzhelyt, ruhákat, és edényeket vitt el. A forrónyomos intézkedések eredményeként a tolvajt rövid időn belül elfogták. A Taktaharkányi Rendőrőrsre előállított helyi férfivel szemben lopás miatt indult eljárás.

Egy tiszalúci cég képviselője arról tett bejelentést a Taktaharkányi Rendőrőrsön, hogy egy körbekerített telephelyen tárolt gépjárművekből több mint százliternyi gázolajat szívtak ki a tettesek. A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként sikerült beazonosítani az elkövetőt, akivel szemben lopás miatt indult eljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…