2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Tóth Gabi és Gundel Takács Gábor is átvehette idén a Story Ötcsillag Díjat

Tóth Gabi és Gundel Takács Gábor is átvehette idén a Story Ötcsillag Díjat

Tizenharmadszor gyűltek össze a hazai média és színház kiemelkedő személyiségei az év legnagyobb sztártalálkozóján: a Story Ötcsillag díjátadó Gálán az év legsikeresebb és legkiemelkedőbb egyéniségeit és produkcióit ünnepelték.


A hagyományokhoz híven ezúttal is a Corinthia Hotel Budapest díszes bálterme volt a helyszín, ahol 2011 legnépszerűbb műsorai, műsorvezetői és színészei vehették át a Story magazin olvasói által nekik ítélt díjat, a legnagyobb hazai sztárok jelenlétében.

A Story Ötcsillag Díj fontosságát elsősorban az adja, hogy odaítéléséről a közönség dönt – mondta el Ómolnár Miklós főszerkesztő. – Így a művészek és tévés személyiségek direkt módon attól a közegtől kapnak visszacsatolást a munkájukról, akiknek nap mint nap készítik a produkcióikat. A Story egymilliós olvasótábora a garancia arra, hogy a díjak nyertesei ténylegesen kategóriájuk legjobbjai legyenek az adott évben. S amiben minden előadóművész egyetért: a legfontosabb elismerések azok, amelyek a közönségtől származnak.


Story Ötcsillag Díj

Az olvasók szavazatai alapján 2011. legnépszerűbb produkciói és személyiségei Ómolnár Miklós főszerkesztőtől vették át a Story Ötcsillag Díját, s egyúttal egy saját csillagot is kaptak az égbolton, amit hivatalosan ők nevezhetnek el. Az egyes kategóriák legjobbjai a következők:

Az Év Műsorvezetőnője – Várkonyi Adrea,
a TV2 műsorvezetőnője,

Az Év Műsorvezetője – Gundel Takács Gábor,
az m1 műsorvezetője,

Az Év Színésze – Fenyő Iván,
sikeres filmszínész, számos hazai és külföldi moziban szerepelt, emellett alkalmanként színpadi produkciókban is részt vesz,

Az Év Énekese – Tóth Gabi,
a Megasztár egykori felfedezettje, tucatnyi slágerlistás dal és két stúdióalbum előadója,

Az Év Televíziós Produkciója – X-Faktor 2011,
az RTL Klub énekes tehetségkutatójának második évada,

Az év leg-legje díjat az RTL Klub ValóVilág 5 című műsora vihette haza.

– A hagyományos kategóriák mellett a mai este is kiosztottuk az Érték-díjakat – tette hozzá Ómolnár Miklós – Ezzel olyan embereket igyekszünk jutalmazni és kissé az őket megillető reflektorfénybe állítani, akik amúgy többnyire a háttérben maradnak és ritkán bukkannak fel a médiában. A díjazottakról négyfős kuratórium dönt (tagjai: Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás), olyan művészeknek ítélve oda az elismerést, akik a 2011-es esztendőben a saját területükön kiemelkedőt és maradandót nyújtottak.

Érték-díjasok 2011-ben:

Egri Viktor szerkesztő-riporter, sportkommentátor. A Magyar Rádióban kezdte karrierjét riporterként és sportkommentátorként, ahonnan 1999-ben igazolt át a Magyar Televízió Telesport című műsorába. Három olimpiáról és több világbajnokságról közvetített, emellett több száz hosszabb-rövidebb riport is a nevéhez fűződik.

Gémes Antos
színész, bábszínész. Bábszínészként diplomázott 2008-ban, de korábban számos színpadi produkcióban kipróbálta magát: szerepelt a Kolibri Színház és a Pesti Színház előadásaiban és alternatív társulatok munkájában is részt vett. Éveken át bohócdoktorként is segítette a beteg gyerekeket. 2008 óta a Magyar Színház tagja, emellett játszik a színház zenekarában is.

Trokán Anna
színésznő. Színészcsaládból származik, így nem meglepő, hogy ezt a pályát választotta. 2009 óta a Budapesti Kamaraszínház társulatának tagja, emellett játszik a veszprémi Petőfi Színházban is. Több mozi- és tévéfilmben is szerepet kapott, de legtöbbször színpadon lép fel.

Váczi Eszter:
énekesnő. Jazzénekes szakon végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán 2001-ben. Már korábban Geszti Péter beválasztotta a Jazz+Az együttesbe, amelynek feloszlásáig tagja volt. 2002-ben megalapította a Váczi Eszter Quartettet, első albumuk két éve jelent meg.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek