2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Az egyik tiszalúci bolt vezetője tett feljelentést a Taktaharkány Rendőrőrsön, mert az egyik helyi lakosnál, aki üzletben vásárolt, kifelé jövet a pénztárt elhagyva az áruvédő kapu bejelzett. A férfit felszólították, hogy mutassa meg a táskáját, mivel lopást jelzett a kapu. Ennek ő eleget is tett, ekkor egy 2 decis pálinka került elő, amely lopás gátlóval volt ellátva. Az eltulajdonított árút az elkövető hátrahagyva, sietve távozott. A férfit a rendőrök a lakásáról állították elő, majd szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményéért a Szerencsi Városi Bírósság pénzbírság megfizetésére ítélte.
Taktaharkány mezőőrétől érkezett bejelentés a Taktaharkány Rendőrőrsre, miszerint Taktaharkány és Tiszalúc közötti lakott területen kívül a vasúti töltés oldalából két taktaharkányi férfi kb. 50 kg akácfát vágott ki és kísérelt meg eltulajdonítani. Az elkövetőket a rendőrjárőrök a helyszínen elfogták és előállították, majd szabálysértési őrizetbe vételükre került sor. Cselekményükért a Szerencsi Városi Bíróság pénzbírság megfizetésére ítélte őket.

Egy taktaszadai lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint a település belterületén tetten ért egy férfit, aki egy körbe kerítetlen ólból fenyő deszkákat akart eltulajdonítani. A kiérkező járőrök a személyt a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményéért a Szerencsi Városi bíróság elzárásra ítélte.

Sóstófalva község mezőőre telefonon tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint tetten ért egy mádi, két sóstófalvai, és egy megyaszói lakost, amint a település külterületén kivágtak és megpróbáltak eltulajdonítani közel 80 kiló  akácfát. A fatolvajokat a rendőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra és velük szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki egy mezőzombori, jelenleg lakatlan családi ház pincéjébe a lakatot lefeszítve behatolt és az egyik hordóból 105 liter bort eltulajdonított. Az ismeretlen elkövető a garázsból akkumulátor töltőket, csavarkulcsokat, valamint  az udvarról több mezőgazdasági gépalkatrészt is ellopott.

A Szerencsi Közlekedésrendészeti Osztály járőrei Szerencs-Ond külterületén értek tetten egy férfit, amint engedély nélkül fát vágott ki. Az elkövetőt a rendőrök előállították, szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményéért a Szerencsi Városi Bíróság elzárásra ítélte.

A Taktaharkányi Rendőrőrsön indult eljárás ismeretlen tettes ellen lopás miatt, aki egy tiszalúci lakóházba a bejárati ajtót berúgva behatolt és onnan horgászfelszereléseket tulajdonított el.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki egy megyaszói lakóházba a bejárati ajtó befeszítését követően behatolt és onnan élelmiszereket és egy zsák tűzifát tulajdonított el.

A Tokaji Rendőrőrsön indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki egy tokaji szálloda faláról eltulajdonított négy méter vörösréz esőcsatornát oly módon, hogy a tartókat kitépte a falból.

A Taktaharkányi Rendőrőrs indított eljárás ismeretlen tettes ellen, aki egy Prügy belterületén parkoló kisteher gépkocsi ajtó üvegét betörte, majd belőle egy táskát tulajdonított el, melyben hallókészülék, szállító levelek valamint egy bőr pénztárca volt némi készpénzzel.

A Taktaharkányi Rendőrőrsön indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki egy taktakenézi lakóház melléképületének ajtaját benyomta, majd onnan 13 db nagy testű piros tollazatú tyúkot tulajdonított el.

A Tokaji Rendőrősön indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki Tokaj külterületén egy zártkerti ingatlanról közel húsz különböző fajtájú fenyő facsemetét tulajdonított el.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…