2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Hétvégén már az ötödik játéknappal folytatódik a barcikai teremlabdarúgó emléktorna

Hétvégén már az ötödik játéknappal folytatódik a barcikai teremlabdarúgó emléktorna

Kazincbarcika – A Borosi teremtornához igazítva az előttünk álló hétvégén csak egy napon – vasárnap – rúgják a bőrt a VI. Szitka Béla Kispályás Labdarúgó Emléktorna résztvevői.

2012-ben 5 kategóriában 58 csapat indult a hagyományos teremtornán. Az első négy játéknapon már sokan közülük pályára is léptek és szép lassan kirajzolódnak az erőviszonyok is.
A nőknél négy csapat nevezett, így a körmérkőzéseket követően itt már ki is alakult a sorrend: az első helyen a Miskolci Vénusz, a másodikon a KBSC, a harmadikon a Kurityán, a negyediken pedig a Mezőcsát hölgykoszorúja végzett. Az elődöntőben az első a negyedikkel, a második pedig a harmadikkal játszik, aztán jöhet a végső helyosztó.
Az öregfiúk között végül 9 csapat indult, itt az „A” csoport küzdelmei az Ipszer ’96 győzelmével már véget is értek, a „B” csoportban azonban még kemény mérkőzések jönnek.
Az ifjúsági korosztályban eddig a Dédestapolcsány veretlen, de itt még akad olyan csapat, aki csak a hétvégén kezdi meg a tornát.
A diákmezőny a legnépesebb, itt a 4 hagyományos korcsoportban 25 csapat lép pályára. Az első három korcsoportban már lezajlottak a csoportmeccsek, a negyedikben vasárnap kezdődnek a küzdelmek.
A legnagyobb érdeklődéssel kísért felnőtt férfi kategóriában 11 csapat küzd a végső győzelemért. Hibátlan gárda már nincs, egy-két körbeverés is akad, de messze még a torna vége…
A négy napon egyébként eddig egy híján száz meccset láthatott a szép számú közönség, az ötödik játéknapon a tervek szerint 25 találkozó lesz, iskolás, ifi és férfi kategóriákban. Kezdés reggel nyolc órakor, a KSK Tornacsarnokban.

Képforrás:0 Pont

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…