2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Kenyeret vett, elemet lopott

Egy 23 éves miskolci férfi az egyik helyi nagyáruházból több csomag elemet, borotvát és néhány üveg italt akart kivinni fizetés nélkül. A biztonsági őr segítségével a rendőrök a közelben elfogták a bolti tolvajt, akit 72 órán belül bíróság elé is állítottak.

Az egyik miskolci nagyáruházból kértek telefonon rendőri intézkedést, mert lopás történt.

A kiérkező rendőrjárőrök az áruház közelében arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi rohan az üzlet irányából, utána pedig egy biztonsági őr szalad. Eközben a menekülő a kabátja alól több üveget eldobott, majd nem sokkal ezután megállt és leült a füves területre, ahol követője utolérte. A rendőrök ekkor elfogták a menekülőt.

A járőröknek a biztonsági őr a helyszínen elmondta, hogy azért szaladt a 23 éves fiatalember után, mert lopott az áruházból és el akart menekülni az értékekkel.

A lopással gyanúsított férfi az üzletben egy csomag szeletelt kenyeret vásárolt, amit a pénztárnál kifizetett. Amikor azonban a lopásérzékelő kapuhoz ért, az bejelzett. Ekkor felszólították, hogy álljon meg, de ekkor hirtelen futni kezdett és csak kint tudták utolérni.

A bolti tolvaj 11 csomag elemet, 2 borotvát, valamint 5 üveg fél literes pálinkát rejtett a ruházatába, amit ki akart vinni az áruházból.

A Miskolci Rendőrkapitányság az elkövetővel szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A 23 éves miskolci fiatalembert elfogását követően 72 órán belül bíróság elé állították, a bíróság jogerősen 1 év 7 hónap szabadságvesztésre ítélte, melynek végrehajtását 3 évre felfüggesztette.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…