2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Szigorúan ellenőrzött politikusok

Miskolc jobboldali és szélsőjobboldali pártjának képviselői közösen tiltakoznak Magyarország volt miniszterelnökének miskolci látogatása ellen. Az a miskolci közgyűlésben magát ellenzékinek mondó Jobbik tiltakozik, amelynek képviselői rendszeresen együtt szavaznak a várost vezető Fidesszel. Az a Jobbik tiltakozik, amelynek miskolci származású Európai Parlamenti képviselője lelkesen asszisztált egy uniós zászló elégetéséhez, majd, mint aki jól végezte dolgát, szépen elutazik Brüsszelbe, s felveszi a magyar viszonylatban tekintélyesnek számító fizetését. Az a Zsiga Marcell országgyűlési képviselő fejezi ki cinikusan a tiltakozását, aki törvénytelenül, duplán vette fel a költségtérítését, de botrányt okozott azzal is, hogy szolgálati gépkocsijával a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolót használta. Az a Sebestyén László fideszes országgyűlési képviselő fejezi ki nemtetszését, aki mind a mai napig nem számolt el a választóinak azzal, hogy állami vállalati alkalmazottként megdolgozik-e a havi egymilliós fizetéséért, vagy sem.
Ez a jobboldali, szélsőjobboldali össztűz azt mutatja, hogy a demokrácia súlyos veszélyben van Magyarországon, mert hatalmi szóval akarják meghatározni, melyik ellenzéki politikus melyik városba látogathat csak el, s végezheti országgyűlési képviselői munkáját.

Káli Sándor
országgyűlési képviselő,
az MSZP miskolci elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…