2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hétvégi rendőrségi események

Az elmúlt hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén Megye rendőri szervei összesen 28 személyt vettek őrizetbe. Közülük 13 fő falopást, hárman bolti lopást követtek le, többen elfogatóparancs alapján, illetve tiltott kéjelgés miatt kerültek a rendőrségi fogdába.
Megyénk útjain 3 személyi sérüléses 16 anyagi káros közlekedési baleset történt, melyek során hárman könnyebben, még egy fő súlyosan megsérült. Szinte valamennyi baleset elsődleges okaként az jelölhető meg, hogy a járművezetők nem az út és látási viszonyoknak megfelelően vezették járművüket.

Pénteken a 26-os főúton a kora délutáni órákban közlekedett tehergépkocsijával Sajószentpéter felől Kazincbarcika irányába egy 40 éves encsi férfi. Forgalmi okokból intenzív fékezésre kényszerült a sofőr, melynek során feltehetőleg a jármű a fékrendszer meghibásodása miatt hirtelen balra kanyarodott és áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba. Ezt követően összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. Az ütközés következtében megálló személygépkocsival azonos irányba, mögötte közlekedő menetrendszerinti autóbusz a vészfékezés ellenére nekiütközött az autó hátuljának. A baleset következtében a személygépkocsi utasa 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg az autó vezetője súlyosan sérült.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek