2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Tusfürdőt, arcszeszt, cipőt loptak – Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Tusfürdőt, arcszeszt, cipőt loptak – Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Az egyik szerencsi nagyáruház biztonsági szolgálatától érkezett bejelentés a helyi Rendőrkapitányságra, miszerint lopás történt. Egy szerencsi lakos fonott kosarába egy tusfürdőt és egy arcszeszt rejtett el, majd fizetés nélkül akart távozni az üzletből. A termékeket lebukását követően felszólításra kifizette. A szerencsi rendőrök a tolvajt előállították, illetve szabálysértési őrizetbe vették. A Szerencsi Városi Bíróság elzárásra ítélte az elkövetőt.
Telefonon tett bejelentést egy szerencsi bolt eladója a rendőrségre, miszerint lopás történt. Három mezőzombori lakos az üzletben cipőket próbált fel. Mivel a boltban sok volt a vásárló, ezért az ott dolgozók nem tudtak mindenkire figyelni. Ezt kihasználva a tolvajok viselt cipőjüket betették egy-egy cipős dobozba, majd az új cipőket vették fel lábukra, majd fizetés nélkül távoztak az üzletből. A bolt biztonsági kamerája rögzítette a történteket. A járőrök a cipő-tolvajokat elfogták, majd előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra.

Egy megyaszói vendéglátó egység pultosa tett telefonon bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint nem tudja a szórakozóhelyet bezárni, mivel az ott tartózkodó ittas személyek nem hagyják azt. A helyszínen a járőrök intézkedés alá akartak vonni két helyi férfit, akik többszöri felszólításra sem tettek eleget a rendőri felszólításnak, illetve ki akarták vonni magukat az intézkedés alól, továbbá agresszív magatartást tanúsítottak az intézkedő rendőrökkel szemben is. Mindkét férfit rendzavarás szabálysértése miatt állították elő a járőrök a Szerencs Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vételükre került sor. Cselekményükért a Szerencsi Városi Bíróság egyiküket elzárásra, míg másikukat pénzbírság megfizetésére ítélte.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek