2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Balázs Pali húszezer fővel együtt búcsúztatta az óévet

Balázs Pali húszezer fővel együtt búcsúztatta az óévet

A romantikus dallamok népszerű előadójának, Balázs Palinak nagy megtiszteltetésben volt része a 2011-es év utolsó napján. Erdély szívében, Marosvásárhely főterén adott fergeteges hangulatú koncertet zenekarával.

Balázs Pali elégedetten értékeli a 2011-es évet.

–          Eredményes és feledhetetlen emlékekkel teli évet tudhatok magam mögött. Másfél évtizedes énekesi pályafutásomnak köszönhetően 2011 márciusában jelent meg 15 év, 15 vallomás című jubileumi lemezem, melyen 15 saját szerzeményem szerepel. Úgy érzem, pályafutásom legegységesebb és legjobb albumát készíthettem el, melyre nagyon büszke vagyok a mai napig. Zenei munkásságom eddigi legszemélyesebb videó klipjét is az elmúlt esztendőben forgathattam le az Édesanyámhoz írt dalomra. Természetesen a feledhetetlen emlékek a 2011-es fellépéseimről, koncertjeimről sem hiányozhattak, csak úgy, mint a korábbi években. Ünnepi hangulatú volt szinte valamennyi színpadi megjelenésem. A közönségem szeretetével és tapsaival folyamatosan éreztette velem, hogy kölcsönösen sok boldog pillanatot szereztünk egymásnak a színpadon eltöltött 15 év alatt.

Az énekes Marosvásárhelyen búcsúztatta az óévet egy nem mindennapi koncert keretén belül.

–          Marosvásárhely főterén adhattam koncertet zenekarommal Szilveszter éjszakáján. Több mint húszezer fős közönség gyűlt össze. Csodálatos élményeket éltem át az erdélyi közönségemnek köszönhetően. Nem számított senkinek, hogy csak 2 C fok volt a hőmérséklet, mindenki közösen énekelt, tapsolt velem az első dalomtól az utolsóig. Ami külön elismerés volt számomra, hogy nem csak magyar anyanyelvűek voltak a koncertemen, hanem számtalan román nemzetiségű is. A koncert végén mikor meghajoltam a közönség előtt, becsuktam a szemem, majd felnéztem az égre és megköszöntem a Jó Istennek, hogy átélhettem ezeket a pillanatokat. A 2011-es esztendőben talán ez volt a legsikeresebb koncertem.

Balázs Pali idén sem unatkozik majd. A 2012-es terveiről mesél nekünk.

–          Januártól zenekarommal egy új élő koncertműsoron dolgozom, amely tavasztól már látható lesz nem csak a zenés tv műsorokban, hanem a koncertszínpadokon is szerte az országban. 2-3 videó klipet is szeretnék forgatni új szerzeményeimre, mindemellett pedig idén lesz egy kiemelten fontos esemény is a zenei életemben, de bővebben majd csak később beszélhetek róla. És természetesen továbbra is fontosak lesznek tavasztól a szabadtéri koncertek és fellépések, melyek a közönségemnek köszönhetően mindig rengeteg energiával és szép élményekkel gazdagítanak, s erőt adnak a folytatáshoz.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek