2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az X-faktor 2011 győztese: Kocsis Tibor

A mai nap az X-faktor jegyében telt, hiszen a finiséhez érkezett a tehetségkutató műsor. Így a tavalyi évhez hasonlóan az élő adás előtt, az RTL Klub délutáni műsorán az X-faktor 2011 legjobb pillanatait nézhették meg a rajongók, – írja a ricsajok.hu.

Láthattuk a válogató legszebb és legviccesebb pillanatait, és végignézhettük a 12 döntőbe jutott  versenyző produkcióit.  A szombati adásban kiesett Baricz Gergő, így a legtovább Muri Enikő és Kocsis Tibor jutott, ezért ők küzdhettek az X-faktor 2011 legjobb énekese címért.

Az estét stílusosan egy Muri Enikő Kocsis Tibor duett nyitotta meg, amelyben megmutatták, hogy igenis nem hiába jutottak el ők a fináléba. Céltudatos nyilatkozatok, büszke mentorok biztatták a két énekest az utolsó pillanatokban is.

Az este első fordulójában az énekesek a kedvenc dalaikat énekelhették el megint, majd a 12 döntős egy – külön a számukra írt – karácsonyi dalt adott elő.

A második fordulóban a két finalista is egy-egy karácsonyi dallal bizonyította, hogy bármelyikük megérdemli az X-Faktor 2011 nyertese címet. Ahogy az várható volt, a mentoroktól már csak pozitív visszajelzéseket kaptak a versenyzők mind az első, mind a második dal után. Malek Miklós pedig betartotta ígéretét, és lenyomta a 100 fekvőtámaszt (igaz, ebből csak 10-et láthattunk élő műsorban)

A harmadik fordulóban ugyanazzal a dallal, a Győztes Dalával lépett színpadra a két finalista. Ezzel Muri Enikő és Kocsis Tibor utolsó produkcióját láthattuk az X-faktor 2011 élő showjában. S míg a döntésre várakoztak, fellépett Vastag Csaba és testvére, Vastag Tamás, és díjazták a Klipverseny győztesét is.

És eljött az este fénypontja: az eredményhirdetés. Kiderült ki viheti haza a főnyereményt, ki lett az tehetségkutató műsor nyertese. A nézők döntése alapján az X-faktor 2011 győztese, ezzel az X-faktor 2011 hangja: Kocsis Tibor lett.

Fotó: Bársony Bence/ RTL Klub

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek