2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A heti Sztárportréban az ígéretekről St. Martin beszél!

A heti Sztárportréban az ígéretekről St. Martin beszél!

„Köztudott, hogy például a ház körül dolgozó szakemberek – legyen az bármelyik területe az építkezésnek -, kilencvenkilenc és fél százalékban nem tartják be az ígéretüket. Erre rá kell készülni, mindenféle hivatkozás van – aki rutintalan, ezeket szépen benyeli. A szüleim a minták előttem, ha ők megígértek valamit – és az élet nem tett keresztbe valami komoly dolgot -, akkor ők állták a szavukat.

Én kilencvenkilenc százalékra szoktam ígérni mindenféle megbízást, az egy százalékot mindig az életre bízom. Hála Istennek nekem életemben csak háromszor kellett bizalmatlan érzést keltenem a megbízóim felé – így hozta az élet.

– Egyszer elkéstem egy koncertről. Ez kizárólag azért volt, mert a fiamat vittem kórházba. Nem kellett bebizonyítani, mert már dolgoztam nekik több ízben, és ezt mindenféle bizonyítás nélkül elhitték nekem, és így is volt.

– A második helyzet megint csak egy felkérés volt, úgy hozta a sors, hogy kórházba kerültem – félig-meddig baleset miatt. Olyannyira nem hitte el az ember – mivel először dolgoztunk együtt -, hogy betelefonált a kórházba, és ott kért a vonalhoz. Azóta minden évben együtt dolgozunk – akkor megismert, és azt mondta, hogy ne haragudjak, de le akart ellenőrizni.

– Az Édesanyám elvesztésével kapcsolatos helyzet a harmadik, amiről nehezen beszélek könnyek nélkül. Akkor tettem ígéretet valakinek a főiskolán, hogy én holnap száz százalék, hogy visszaviszek minden olyan kottát, amit kölcsön kaptam. Ezt nem tudtam teljesíteni, de annyira nem, hogy akkor napokra eltűntem az életből.

Tavaly megjelent a Föld Szélén, Középen című legújabb albumom, és azt mondtam, hogy ez a lemez december 31-ig ahány példányszámban elfogy, a rám eső rész teljes bevételét a vörösiszap károsultjainak ajánlom fel. Mire megtudtam az összeget, találkoztam egy olyan kiváló társasággal Sopronban, akik hasonlóképpen komolyra vették az általuk tett ígéretet, és létre is hozták azt a lehetőséget, hogy segítsék a vörösiszap károsultjainak további életét – ez konkrétan három, több gyermekes családra redukálódott. Én azt mondtam, hogy csatlakozom hozzájuk – szeretném az ígéretem beváltani -, és az ő összegükhöz hozzátéve az én bevételemet, kérem szépen, hogy segítsenek eljuttatni az összeget. Segítettek…” Folytatás és további részletek ide
kattintva: http://www.sztarportre.hu/index.php?halgasde=ld-id-312

{module Forrás sztárportré}

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek