2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Hell Mikulás Szikszón -Videó!

Szikszó Önkormányzata és a Hell Energy Magyarország Kft . 2011. december 5.én 15 órától a Szikszó Városi Sportközpontban Hell Mikulást tartott.

A rendezvényen a Hell Energy Magyarország Kft. társadalmi felelősségvállalás keretében megajándékozta a szikszói óvodákat. A gyerekek – 250 kis óvodás- édesség csomagot kaptak, a Szikszói Városi Óvoda és a Bethánia Óvoda közösségi ajándékokkal gazdagodott.

Füzesséri József Szikszó polgármestere így fogalmazott:
„Szikszó Önkormányzata és a településen élők számára rendkívüli jelentőséggel bír, hogy a Hell Magyarország Kft. tulajdonosai letették a voksukat Szikszó mellett. Az idén júniusban átadott üzemük az első beruházás  azon a  341 hektáros ipari területen, amely a legnagyobb összefüggő beépíthető ipari terület az országban.

Az önkormányzat bábáskodott a születésnél, és első gyermekként nagy örömmel fogadta a Hell Magyarország Kft. beruházásait. Rendkívül szimpatikus számunkra az, hogy a Hell fontosnak érzi a társadalmi felelősségvállalást.  A Szikszón élők nem először tapasztalhatják a felelős hozzáállásukat.

A mikulás napi ajándékozással különösen nagy meglepetést szereztek  250 szikszói óvodásnak, hiszen  nemcsak  közösségi és egyéni ajándékokat kaptak a gyerekek, hanem Szikszói Városi Óvoda és annak  nyolc kis ovisa részese, szereplője  lehetett  a Hell  CSR karácsonyi  kampányfilmjének.”

Fotó:Orosz László

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…