2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A heti Sztárportréban a Hűségről Takáts Tamás beszél!

A heti Sztárportréban a Hűségről Takáts Tamás beszél!

„Amikor hazugság van az életedben, akkor állandóan azon kell aggódni, hogy mikor buksz le – egy állandó stressz, belső nyugtalanság van az emberben. Egy dolog van, amihez mindig hűséges voltam: A zene. Ahhoz, hogy én hűséges tudjak lenni, szexuális, vagy egyéb szempontból, nekem meg kellett térni.

Mikor még nem tudtam, hogy fontos a hűség, meg hogy nem szabad hazudni, akkor szétrohadt a családom – ez a második házasságom, és a harmadik komoly kapcsolatom. Már a megtérésem után volt, hogy Erdélyben játszottunk, és oda jött egy gyönyörű nő – azt mondta: Te, most így a fogadás után, mi lenne, ha nálam aludnál? Mondtam: Nagyon csinos vagy, és nagyon szép, de nem tehetem, mert nős ember vagyok. Láttam a csalódással vegyes megbecsülést az arcán. Régen nem ismertem ezt az érzést, de a megtérésem után, ez óriási feeling volt.

Mikor egyszerre három nővel vagy egy ágyban, az abban a pillanatban marha jó érzés, de utána haza mész, a szagodon megérzi a feleséged, ideges lesz, ordítani kezd, akkor te vissza ordítasz – mert mit idegeskedik az asszony, hiszen elvileg nem tud semmit -, dobálózás, válás. A gyerekeid szülők nélkül nőnek fel, tehát ha tovább gondolod, végülis ez neked rossz.

Akkor tudsz hűséges lenni, ha van egy másik alternatíva – egy „almafa”. Ott volt az első hűtlenség, amikor azt mondta az Isten: Minden fáról egyetek, de arról az egyről ne, és mi ennek ellenére… Mit mondott a kígyó? Le lehet fordítani a mai nyelvre: Az Isten amit mondott, azért mondta, mert attól fél, hogy olyan leszel mint Ő. Ezt hazudta az ördög, hogy olyan leszel mint Isten – Önmagad Istene leszel, Te fogod kiteljesíteni önmagad… Máig is, a modern filozófiákban is ott van: Teljesítsd ki Önmagad, légy Önmagad Istene – mert megérdemled! Ez az eredendő bűn. Azért van „almafa”, hogy lehess hű.”

 

Folytatás és további részletek ide kattintva:
http://www.sztarportre.hu/index.php?halgasde=ld-id-31

{module Forrás sztárportré}

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek