2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Traffipax túrán a totó-nyertes

Egy alsózsolcai egyetemista töltötte ki az idei Borsodi KRESZ totó nyerő 13+1-es szelvényét. A győztes Nikházy Mónika kedden rendhagyó traffipax-túrán vehetett részt Miskolcon.

 

Közlekedési 13+1! – KRESZ totó Borsodban címmel második alkalommal rendezett közös közlekedésismereti játékot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Borsod Online.

Az ismeretterjesztő totó sorsolásán egy 21 éves alsózsolcai egyetemista lány lett a győztes, aki többek között egy rendhagyó traffipax túrán való részvételt nyert.

A keddi beavató sebességellenőrzésen a nyertes bepillantást nyerhetett a rendőrség közlekedésrendészeti munkájába. A Soltész Nagy Kálmán utcán tartott traffipaxos ellenőrzésen nem maradt izgalom nélkül a győztes, mivel a nyereménytúra idején is kerültek a kamera fókuszába szabálytalankodók.

Nikházy Mónika – a Miskolci Egyetem 3. évfolyamos mérnök-informatika szakos hallgatója – Kovács Béla r. alezredes, főkapitány-helyettes, Rendészeti Igazgatótól, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság Elnökétől vehette át nyereményét október végén.

Az egyetemi hallgatónak jelenleg még nincs vezetői engedélye, jövőre tervezi annak megszerzését.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Fotók: MiNap Online

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek