2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Díjátadó a Művészetek Házában

A Miskolci Szimfonikus Zenekar ifjúsági hangversenyeit évente több ezer diák látogatja. A koncertekhez kapcsolódóan a zenekar minden évadban egy online zenei kvízjátékot is szervez értékes nyereményekért, mely a zenekar honlapjáról (www.mso.hu) érhető el.

A 2010/2011-es évad kvízjátékának nyerteseit a legmagasabb pontszámot elért játékosok közül sorsolta ki a számítógép. A díjátadóra 2011. november 21-én délelőtt 10 órakor lesz a Művészetek Házában egy ifjúsági hangverseny keretében. A díjakat Szabó Péter, a Miskolci Szimfonikus Zenekar igazgatója adja át. Az idei zenei évad kvízjátéka már elkezdődött, a játékba pedig ismét minden olyan diák bekapcsolódhat, aki részt vett a zenekar valamelyik ifjúsági koncertjén.

Idei játékunk első helyezettje Sógor Virág, a Diósgyőri Gimnázium 8. osztályos tanulója, akinek a nyereménye egy mobiltelefon. A második helyezett a Földes Ferenc Gimnázium 12A osztályos tanulója, Eremiás Gábor, akinek a nyereménye egy digitális fényképezőgép. Harmadik helyezett a Földes Ferenc Gimnázium 12H osztályos tanulója, Kiss Boglárka, akinek a nyereménye egy mp4 zenelejátszó.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…