2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Folytatódik a hazai menetelés – DVTK-Haladás: 1-0

Folytatódik a hazai menetelés – DVTK-Haladás: 1-0

Továbbra is szenzációs formában játszik hazai pályán a Diósgyőri VTK, hisz a borsodi megyeszékhely csapata a Haladást is legyőzték – megszerezve ezzel sorrendben hatodik otthoni győzelmét is.

A hazaiak, bár ezúttal gyenge játékot mutattak be a körülbelül kilencezer kilátogató néző szeme láttára, egy újabb varázslatos Luque-szabadrúgás révén még az első félidőben megszerezte a vezetést, s ezzel a győzelmet is. A DVTK e sikerrel – egyelőre csak ideiglenesen – újra feljött a dobogó harmadik fokára.

Folytatás jövő héten a Vasas ellen idegenben, a következő hazai mérkőzés pedig – vélhetően teltház előtt – a Ferencváros elleni derbi lesz november végén.

Jegyzőkönyv:
OTP Bank Liga, 14. forduló
Diósgyőri VTK – Haladás 1-0 (1-0)
Diósgyőr, 9000 néző, v.: Böcskei Balázs (Vámos Tibor, Tóth István)

Diósgyőri VTK: Rados – Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér – Abdouraman – Gallardo, Lippai, Luque – Carreno, Tisza. Edző: Benczés Miklós.
Haladás: Rózsa – Schimmer, Tóth P., Guzmics, Halmosi – Búrány – Sluka, Kovács I., Sipos N. – Vujovic, Kenesei K. Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Csere: Lippai helyett Arze az 55., Carreno helyett Seydi a 63., Halmosi helyett Skribaa 66., Gallardo helyett Pál Sz. a 71., Sluka helyett Orossa 82. percben.
Sárga lap: Gohér a 21., Kenesei a 29., Halmosi a 39. percben
Gólszerző: Luque (1-0) a 43. percben.

Forrás: DVTK
Fotó: Stiber Judit

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…