2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Egyetemistáé lett a nyerő 13+1-es szelvény!

Egy 21 éves alsózsolcai egyetemista lány lett a Borsodi KRESZ Totó nyertese, aki ma a megyei rendőr-főkapitányságon sajtó nyilvános keretek között vehette át nem hétköznapi nyereményét.

 

Az eredményhirdetést követően immáron a nyerő tipposzlop csatolt fájlként letölthető!

Közlekedési 13+1! – KRESZ totó Borsodban címmel 2011. szeptember 30-án második ízben indult és október 20-án zárult a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Borsod Online közös közlekedésismereti játéka.

A játékon csaknem ezer regisztrált „fogadó” tette meg tétjeit, akik közül mindössze 16-an küldtek be kifogástalan „szelvényt”.

A hibátlanul “totózó” fogadók közül kisorsolt első helyezett: Nikházy Mónika, alsózsolcai lakos lett, aki jelenleg a Miskolci Egyetem 3. évfolyamán mérnök-informatika szakos hallgató. A nyertest az ünnepélyes díjátadóra elkísérte édesanyja is.

A járművezetői szemmel is példás tesztet kitöltő nyertesnek, mint kiderült jelenleg még nincs vezetői engedélye, jövőre tervezi annak megszerzését.

A totónyertes Kovács Béla r. alezredes főkapitány-helyettes, Rendészeti Igazgatótól, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság Elnökétől vehette át nyereményét.

Az ünnepi rendezvényen mások mellett részt vett Homoky György, a Borsod Online vezető szerkesztője is.

A rendhagyó közlekedésismereti totó nyertese nem mindennapi díjakat vehetett át, ugyanis hamarosan részt vehet egy „Traffipax túrán”, azaz testközelből megtapasztalhatja, hogy milyenek is az agresszív gyorshajtók rendőri szemszögből. Ezen felül további baleset-megelőzéssel kapcsolatos tárgynyereményekben részesült.

 

Információs háttér:

A KRESZ totó elindítóinak várakozásai szerint a játékban nemcsak a hibátlanul kitöltők közül kisorsolt szerencsés első helyezett nyert, hanem azok is, akik ennek kapcsán újra felfrissítették közlekedéssel kapcsolatos ismereteiket.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…