2024. 08. 18. vasárnap

Ilona
1 EUR 396 HUF
1 GBP 465 HUF

Kihűlés Borsodbótán

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ketten vesztették életüket kihűlés következtében a hideg idő beállta óta.
A mentősök október 19-én, a koraesti órákban egy eszméletlen férfit szállított kórházba Borsodbóta külterületéről. A férfi életét a gyors
és szakszerű orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni, kórházba szállítását követően meghalt.
A 42 éves borsodbótai férfira a település külterületén, a borospincéknél a földön fekve talált rá egy helybeli, aki azonnal értesítette a mentőket.
Az elsődleges szakértői vizsgálatok szerint bűncselekményre utaló adat nem merült föl, a férfi halálát kihűlés okozta. Ózdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a 42 éves férfi halálának körülményeit.

A Rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy az őszi-téli időszakban fokozottan figyeljünk embertársainkra, amennyiben közterületen olyan személyt látunk, aki a kihűlés veszélyének van kitéve (hajléktalanok, a földön vagy a padokon fekvő személyek, stb.), úgy értesítsük a hatóságokat (rendőrség, mentők), hogy megmenthessünk egy emberéletet!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek