2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Szégyen

Sajnálatos és szégyenteljes, hogy a Fidesz szerint a Magyar Államot kizárólag Orbán Viktor jeleníti meg. Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő bejelentése szerint ugyanis elmaradnak a hét végén azok a magyarországi ünnepi rendezvények, amelyeken Orbán beszédet mondott volna.

Több kérdést is felvet, miért hagyta cserben a Fidesz saját választóit, szimpatizánsait, miért nem mer még az ’56-os szabadságharc évfordulóján sem közterületen ünnepelni. A társadalmi véleménynyilvánítástól félnek, vagy egyéb okból nem mernek kiállítani még egy miniszterelnök-helyettest, vagy más magasrangú kormánypárti politikust a megemlékező ország elé? Esetleg annak is örülnünk kellene, hogy nem október 24-én ünnepeljük október 23-át, amikor a kormányfő már itthon van?
A Jobbik egészen másképp gondolkodik Magyarországról, szerintünk ugyanis nem áll meg az élet a Kárpát-medencében a miniszterelnök nélkül. A nemzeti ellenzék ezért arra kér mindenkit – köztük azokat is, akik esetleg az Astoriához mentek volna megemlékezni –, hogy vasárnap délután jöjjön a budapesti József Nádor térre a Kossuth Lajos utcához, a Bankszövetség épületéhez a Jobbik rendezvényére.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek