2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Borok és halételek randevúja Tokajban

Harmadik alkalommal rendezik meg Tokajban a Harcsapartit. Az egyik helyi étterem szervezésében október 22-én 300 kilogramm szürkeharcsát készít el tizenöt szakács tizenöt féle módon, amihez tizenöt különböző Tokaji bort kínálnak az ínyenceknek.

Az októberi programra más érdekességgel is készülnek a szervezők, a Bodrogon és a Tiszán a horgászok mérhetik össze tudásukat és szerencséjüket, míg a rendezvény helyszínén (Rákóczi Pince és Udvarház terasza, Tokaj – Kossuth tér.) kapros-túrós süteménykészítő versenyt rendeznek.

A korábbi Harcsapartikra is több százan voltak kíváncsiak, a szervezők bíznak benne, hogy a hűvös októberi szombatot újra Tokajban töltik a gasztronómia szerelmesei. A hazánkban őshonos halfajnak már a mérete is meggyőző, az eddigi legnagyobb itthon kifogott példány mérete meghaladta a két métert, súlya pedig több mint száz kiló volt.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek