2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Nyúlhúsos receptverseny a Pataki Kerámiával

A Tetrabbit Kft. szeretné, hogy a magyar családok ismét felfedezzék az eddig méltatlanul hanyagolt nyúlhúst, mely adottságainak köszönhetően remek tápanyagforrás minden korosztály számára és a modern konyhatechnikákkal végtelenül változatosan elkészíthető.
A Tetrabbithoz hasonlóan a Pataki Kerámia Kft. is elkötelezetten vallja a hagyományos technikák és a modern elemek összefonódásának létjogosultságát, melyet termékei bizonyítanak legjobban.

Célunk, hogy felkutassuk a legjobb Pataki tálban készült nyúlételek receptjeit.

A nyeremények:
I. hely: 20.000 Ft értékű Pataki Kerámia vásárlási utalvány, mely felhasználható a Pataki Kerámia webáruházában
II. hely: 10.000 Ft értékű ajándékutalvány a Kistücsök vendéglőbe
III. hely: Egy üveg különleges bor a Bock Pincészettől

Bármilyen nyúlhúsból, a Pataki Kerámia edényeiben készült étel receptjét és annak fotóját 2011. december 1-ig várjuk a gasztro.tetrabbit@gmail.com e-mail címen. A beküldött receptek a http://gasztrabbit.blogspot.com/­ oldalon tekinthetők meg.
A Pataki Kerámia különleges edényei a webáruházon keresztül, illetve az alábbi üzletekben megvásárolhatók: http://www.patakikeramia.hu/Info/kapcsolat

A győztest a Tetrabbit Kft. és a Pataki Kerámia zsűrije választja ki, valamint a recepteket közönség szavazásra is bocsájtjuk a Tetrabbit Kft Facebook oldalán. Eredményhirdetés: 2011. december 15.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek