2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Mosolyturnén az „istenek” – Miskolcon pörög a Bumeráng

Mosolyturnén az „istenek” – Miskolcon pörög a Bumeráng

Október 10-én,  hétfőn,  kora reggel a miskolci Vologda úti Shell kútnál, egy óriási üvegkalitkában bukkannak fel a magyar rádiózás történetének újkori „istenei”. A leghallgatottabb hazai reggeli rádióműsor, a Bumeráng sztárjai már nem csak hangemberek: mindenki láthatja is, amit reggelente eddig csak hallhattunk.

 

Élőben hallani egy rádióműsort ma már nem nagy varázslat, de élőben látni – ez az igazi! A NeoFm reggeli őrületét, a Bumerángot most az ország nagyvárosaiban lehet testközelben élvezni, október 10-én  épp Miskolcon, a Vologda úti Shell kútnál.

Senki ne csodálkozzon tehát, ha reggelente munkába, iskolába menet egyszer csak azt látja, hogy Bocsi, Lali király vagy Voga processzor ott üldögélnek egy „akváriumban” és szórják a poénokat. A NeoFm „istenei” olykor kiszállnak az átlátszó médiatoronyból és „megfoghatóvá” válnak mindenki számára. S aki nem tud ott lenni, a www.bumerang.hu oldalon élő közvetítésen keresztül követheti az eseményeket.

 

Továbbbi információ: www.neofm.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…