2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Tűzharcban tettek ártalmatlanná egy elkövetőt Miskolcon a járőrök

Tűzharcban tettek ártalmatlanná egy elkövetőt Miskolcon a járőrök

Tüzet nyitott a kiérkező járőrökre az a 42 éves férfi, aki egy miskolci lakásban életveszélyesen megsebesítette 37 éves volt élettársát. A járőrök gyors, határozott és szakszerű intézkedésének köszönhetően sikerült az elkövetőt ártalmatlanná  tenni és a sértettet időben kórházba szállítani.

Szombaton kora délután telefonon tett bejelentést egy polgárőr a Miskolci Rendőrkapitányságra. A bejelentésben foglaltak szerint egy miskolci, második emeleti társasházból segítségért kiált egy nő.

A kiérkező járőrökre a lakásban tartózkodó 42 éves férfi egy fegyverből azonnal tüzet nyitott, akit a rendőröknek tűzpárbajban rövid időn belül sikerült ártalmatlanná tenniük. A rendőrökre tüzet nyitó 42 éves támadó életveszélyesen megsérült, a járőrök nem sérültek meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben emberölés kísérlete miatt indított nyomozást, egyben a támadóval szemben hivatalos személy elleni erőszak miatt tesz feljelentést.

Az eljárás eddigi adatai szerint az elkövető szerelemféltésből bántalmazta volt élettársát. Bár a támadásra egy volt katonai lakótelepen került sor, az elkövető nem tagja és nem is volt tagja sem katonai, sem rendőri szervnek.

A rendelkezésre álló adatok szerint a helyszínre kiérkező járőrök gyors, határozott és szakszerű intézkedésének köszönhető az, hogy a 37 éves sértettet sikerült életben kórházba szállítani.

Az eddig elvégzett parancsnoki vizsgálat adatai szerint a járőrök intézkedése törvényes, arányos és szakszerű volt.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek