2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Miskolci siker a „FESZTMAGYAR- az identitás összeköt” rendezvényen

Miskolci siker a „FESZTMAGYAR- az identitás összeköt” rendezvényen

Miskolc sikeresen vett részt a „FESZTMAGYAR -az identitás összeköt” elnevezésű rendezvényen 2011. szeptember 16-18-án Budapesten, a Millenáris Parkban. A borsodi megyeszékhely a gasztronómia, a kézművesség, a turizmus és a kultúra területein képviseltette magát a fővárosban, ahol Miskolc „lokális hungarikumait”, helyi értékeit nagyra becsülték a megjelent érdeklődők.
A miskolci standon népszerű volt a lillafüredi füstölt pisztráng, a DVTK-szelet, a miskolci pálinka és a mézeskalács.


A kultúrát képviselő fellépőink sora – V. Molnár Judit operaénekes, Bellus István humorista, a Bohemian Betyars zenekar, a Szinvavölgyi Néptáncegyüttes, a Ködmön Formációs Táncegyüttes, a MŰÚT irodalmi folyóirat szerkesztői, a Bibi utazásai című könyv, és a CineFest – Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál – hűen reprezentálta Miskolc sokoldalúságát ezen a területen is. Több látogató érdeklődött miskolci programok és szálláshelyek iránt a Tourinform-Miskolc iroda standjánál. A Millenáris Kft. jövőre is számít Miskolcra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…