2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Eltűnt Sasvári Imréné

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS eltűnési ügyben
A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/19790/2011. Ált. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat Sasvári Imréné 64 éves miskolci lakos eltűnése ügyében.


A képen látható Sasvári Imréné 2011. augusztus 18-án Miskolci otthonából ismeretlen helyre távozott és az eltelt időben élet jelet nem adott magáról, a felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Személyleírása :
160 cm. magas, sovány testalkatú, fehér bőrű, vállig érő, rendezetlen ősz hajat visel, szeme színe kék.

Ruházata:
Nem ismert, de többnyire kopott, viseltes ruházatban jár.

Jelenleg nevezett feltételezhetően Miskolc város területén tartózkodik. A felhívásban szereplő fényképhez képest az eltűnt jóval elhanyagoltabb állapotban van. Arca soványabb, haja hosszabb, rendezetlen.

Kérjük, hogy aki az eltűnt személy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta elsősorban jelentkezzen személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon –Miskolc, Fábián kapu 4. – illetve távbeszélőn az 514-511/28-85, vagy az ingyenesen hívható 107-es telefonszámon. Az esetről bejelentést tehető bármely más rendőri szervnél is.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…