2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik nem személyekkel, csupán azok egyes megnyilvánulásaival nem vállal közösséget

A Jobbik nem személyekkel, csupán azok egyes megnyilvánulásaival nem vállal közösséget

A Magyar Sziget bizonyos kijelentései és a Sziget bejárata előtt történt akció után a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak határvonalat kell húznia. Van, amiért a Jobbik felelősséget vállal, amivel közösséget vállal, de van, amiért és amivel már nem. E két esemény egyértelműen ez utóbbi kategóriába tartozik.

A félreértések elkerülése végett leszögezzük: ezt nem megfelelési kényszerből és nem is politikai számításból tesszük, továbbá nem személyekkel vagy csoportokkal nem vállalunk közösséget, csupán azok egyes, politikailag vagy emberileg elítélendő szavaival, tetteivel. Jelen esetben véleményünk abból a természetes igazságérzetből fakad, melyet a Jobbik – az elmúlt huszonegy év pártjaival ellentétben – mindig is következetesen vállalt. Ezért kijelentjük: a Jobbik radikalizmusa az ellenfeleinkkel, ellenségeinkkel szemben képviselt igazság radikalizmusa és nem az ökölé. A Jobbik a saját útját járja, és ettől nem hajlandó eltérni sem az elmúlt huszonegy év pártjainak, sem pedig az ezekkel szintén szemben álló, de valós alternatívát felmutatni képtelen erők kedvéért.

A Jobbik kezdetektől a radikális és józan gondolkodású magyar emberek pártja, mindkét tulajdonsággal bírnia kell annak, aki hozzánk akar tartozni. Azok a magukat józannak valló emberek, akik nem érzik szükségét a radikális változásnak Magyarországon, éppúgy nem tartozhatnak közénk, mint azok, akik ugyan szeretnének változtatni az elmúlt huszonegy év politikáján, de elveszítették józan ítélőképességüket.

A Jobbik a következő választásokon a Fidesz kihívója lesz, a magyar társadalom többségét fogja képviselni, akiket megtaposott, megnyomorított az elmúlt két évtized vagy az elmúlt hatvan év.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek