2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Akadályok nélkül: egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz!

Akadályok nélkül: egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz!

A tegnapi napon kezdődtek meg a munkálatok „A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság épületének komplex akadálymentesítése az ügyfélforgalom számára” című projekt keretein belül.

A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program „A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés feltételeinek megteremtése: akadálymentesítés” című pályázaton elnyert 19 millió Ft lehetővé teszi azt, hogy a jövőben a fogyatékkal élő emberek is zavartalanul intézzék ügyeiket a rendőrkapitányságon. A komplex akadálymentesítés magában foglalja a látás- és halláskárosultak, illetve a mozgáskorlátozottak számára is megfelelő átalakításokat.

 

A munkálatok során – többek között – létrejön a rendőrkapitányság udvarán egy mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolóhely, megvalósul a főbejárat akadálymentesítése, egy akadálymentesített vizesblokk kiépítése, továbbá az objektum földszintjén kialakításra kerül egy iroda, amely speciális berendezéseivel áll majd a fogyatékkal élő ügyfelek rendelkezésére.

A munkálatok várhatóan szeptember végére fejeződnek be.

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…